Browserupdate aangeraden

Je browser wordt niet meer ondersteund. Gebruik een van de onderstaande browsers om de website optimaal te gebruiken

Google Chrome Mozilla Firefox Microsoft Edge

 

Studio 418

Studio 418, waar je het als ‘vier-achttien’ uitspreekt omdat het lekkerder bekt, zetelt in het creatieve hart van Rotterdam. Wat wij doen? Het is heel simpel, wij maken websites.

We zijn een klein team en denken groots

We zijn ontzettend ambitieus en denken graag met je mee over je on- en offline doelstellingen. We hebben liever geen korte termijn plannen, bij ons kom je terecht voor een langdurige samenwerking.

Of je nou startup bent of een internationaal opererend bedrijf. Als je snapt dat je online aanwezigheid van grote toegevoegde waarde is voor je succes, dan kunnen wij helpen. Wij bouwen niet zomaar een website. Wij bieden oplossingen die een bijdrage leveren aan het succes van je bedrijf.

We zijn continue opzoek naar verbeteringen in ons proces en het leren van nieuwe technieken om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.
Jij investeert en daar verwacht je iets voor terug. Heel erg logisch. Wij zijn pas tevreden als het klopt, aan alle kanten.
Langdurige relaties houden geen stand als we niet eerlijk zijn. Wij zijn eerlijk naar onze klanten en naar elkaar toe en brengen dat met enige Rotterdamse beleefdheid.
Net als in een relatie moeten we compromissen maken. Een beetje water bij de wijn doen vinden we geen probleem, zolang dat van beide partijen komt.
We zeggen wat we doen en we doen wat we beloven.
Manifesto

 
 

Cultuur

Hard werken vinden we niet erg, maar ook moet plezier worden gemaakt! Een potje tafelvoetbal of gamen sluiten we daarom niet uit. Als je van bier houdt, of je bent al gezellig van jezelf, ben je van harte welkom op onze vrijmibo.

Wil je meer weten over onze studio? Stuur een berichtje!

Neem contact op